Tű nélküli mezoterápia

 

A tű nélküli mezoterápia alapján működő Meso-Beauty-val a sejtmembránon rövid ideig fennálló csatornák által a hatóanyagok 90% -a a sejteken keresztül, a mély szövetekbe és zsírsejtekbe jut.

A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt,ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá teltebbé,egészségesebbé,simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Nagy hatékonysággal kezelhetők: Arc, nyak, dekoltázs, kézfej ill. látványos eredmények érhetők el a test ill haj kezelésekkel is. Az erededmény már az első kezelés után látszik!!

A tű nélküli mezoterápis kezelés előnyei:
Maximális hatékonyság, hatóanyagveszteség nélkül, nem igényel előkezelést ill. utókezelést sem, nem teszi fényérzékennyé a bőrt épp ezért bármilyen évszakban elvégezhető, késleltethetjük, mellőzhetjük a plasztikai beavatkozásokat, nincs kockázata, szemben a műtétekkel, nem kell kompressziós kötést viselni és számolni az altatás veszélyeivel, a módszer fájdalom mentes, nincs bevérzés nincs gyógyulási idő!!!